Apps en integraties

Ontdek een wereld vol mogelijkheden met Tickoweb, jouw alles-in-één ticketingplatform.

Image alt here

TicketSwap SecureSwap

Ziek, dubbele boeking of andere prioriteiten? Balen, maar geen zorgen! Onze integratie met TicketSwap geeft jouw klanten de mogelijkheid om tickets veilig door te verkopen. Zij die dus toch nog een ticket kunnen bemachtigen via TicketSwap, ontvangen dankzij onze integratie een gloednieuw ticket, terwijl het oude ongeldig wordt gemaakt. Zo verloopt de doorverkoop 100% veilig en eerlijk. Extra kosten? Die zijn er niet. No-brainer dus!

Cashless betalingen met EventPay

Cashless via EventPay

De kracht van Tickoweb combineren met de innovatie van EventPay, dat is garantie op succes! Dankzij deze integratie kun je vanaf de ticketverkoop direct cashless gaan. 

Optimaliseer je inkomstenstroom door cashless tegoed samen met tickets aan te bieden. Wat nog meer? Verstuur cashless tegoed of uitnodigingen via het partnerplatform, creëer onweerstaanbare promo’s of combinaties van producten (zoals toegang + cashless tegoed), en laat zelfs het cashless tegoed veilig verkopen op TicketSwap. En we’re just getting started! 

Ook op het evenement werkt alles naadloos samen. Je gebruikt de Tickoscan app om cashless tegoed te scannen en meteen te koppelen aan een EventPay wallet. Gedaan dus met aparte wachtrijen voor bezoekers. Meer info? Bekijk onze feature-pagina of contacteer ons.

Wist je dat je via WebDAV een complete, gestructureerde blik kunt werpen op klantgegevens, bestellingen en gerelateerde informatie in JSON-formaat? Dit opent de deur naar moeiteloos en snel gegevens uitlezen, perfect geschikt voor een naadloze import in andere apps.

avatar
Image alt here

Booking Refund verzekering door TicketPlan

Geef je bezoekers gemoedsrust met de optie voor een annuleringsverzekering. Het evenement toch moeten missen door onvoorziene omstandigheden, dan zorgt TicketPlan voor een terugbetaling. Dit aanbod kan twijfelaars overtuigen om toch een ticket te kopen, wetende dat ze goed gedekt zijn. En voor jou als organisator betekent het minder discussies over terugbetalingen. Win-win!

Image alt here

Mailchimp

Zeg vaarwel tegen de rompslomp van het exporteren en importeren van persoonsgegevens! Tickoweb stuurt automatisch klantgegevens naar Mailchimp. Je hebt de vrijheid om te bepalen in welke scenario’s je data verstuurt en welke velden je wilt benutten. Volledige controle over jouw e-mailcampagnes dus.

Lees meer over deze integratie, maar vergeet niet: vanuit Tickoweb kun je ook zelf campagnes versturen naar jouw klanten. Pssst... eenvoudiger kan bijna niet!

Image alt here

In2Event

Gebruik je In2Event als Event Management Platform, dan kan je dit moeiteloos combineren met Tickoweb. Tickets die je verdeelt of verkoopt in Tickoweb kunnen direct in In2Event worden gebruikt voor bijvoorbeeld accreditaties en andere toepassingen. 

Dankzij deze koppeling blijft al je data in Tickoweb en blijft de toegangscontrole via Tickoweb lopen. In2Event fungeert hierbij als een krachtige uitbreiding van je bestaande systeem. Kies voor de slimme en efficiënte manier van evenementbeheer met In2Event en Tickoweb!

AnyKrowd

...en meer!

Ben je nog op zoek naar een andere integratie? Ontdek ze allemaal in onze uitgebreide feature-lijst. Heb je advies nodig of wil je integreren met tools die we niet standaard ondersteunen? Onze professionals staan klaar om met je mee te denken. Zo kunnen we ook op maat integreren en bieden we "out of the box" ondersteuning. Met OpenID meld je je eenvoudig aan via single sign-on, en dankzij Octo.travel verbinden we externe verkoopsites. Of als doe-het-zelver kan je meteen aan de slag met de Tickoweb API.

Klaar om jouw evenement naar het volgende niveau te tillen? We zijn er voor je!