Online en onsite ticketverkoop
Allebei on point.

Met Tickoweb vloeit de online ervaring van jouw evenement naadloos over in de onsite beleving van bezoekers, en andersom. Perfecte harmonie!

Image alt here

Slimme onsite betalingen

Ga voor 100% betaalgemak met Tickoweb Kiosk. Ideaal als box office (kassa) voor ticketverkoop aan de deur! En, net als jouw online ticketshop, past de kiosk zich aan aan de look & feel van jouw event. 

Wist je dat… onze kiosken ook schitteren als self-service verkooppunten? Van optimale user-experience gesproken. Kijk maar hoe we BourseBeurs & het Belgian Beer World museum hielpen met hun gepersonaliseerde opstellingen.

avatar
Image alt here

Cashless betalingen: snel, veilig en vooral slim

Boost je omzet door cashless tegoed te verkopen met je tickets. Minder wachtrijen, minder personeel en veiliger voor iedereen. Contactloos betalen heeft massa’s voordelen voor zowel organisator als bezoeker. Onze cashless-integratie zet de toon voor contactloze betalingen.

Image alt here

Toegangsbadges, polsbandjes en meer!

Maak je evenement uniek met onze geavanceerde technologie. Onze software maakt het eenvoudig om tickets te scannen en gepersonaliseerde badges of polsbandjes on-the-spot te printen. Ideaal voor beurzen en evenementen waar elke bezoeker een persoonlijke touch verdient. De mogelijkheden zijn zoals jouw fantasie. Eindeloos.

Image alt here

Ticket scanner: jouw smartphone als poortwachter

Toegangscontrole nodig? Transformeer jouw smartphone razendsnel in een handige scanner met onze gratis Tickoscan app! Die vind je op de App Store en op Google Play. Of leun achterover en laat ons professionele eventteam de scanning regelen. Nóg gemakkelijker!

Image alt here

Hardware rentals - alles voor een geslaagd event

Professionele scantoestellen, kiosken als geautomatiseerde kassa’s,... Daar moet jij niet van wakker liggen. Tickoweb levert niet alleen gebruiksklare hardware, maar ook de perfect passende software. Alles voor een vlekkeloze organisatie!

Image alt here

Professioneel maatwerk & Tickoweb API

Heb je grootse plannen of een specifieke vraag? Niet twijfelen, contacteer ons! Onze professionals denken graag met je mee en helpen je uit de nood. De doe-het-zelvers kunnen onmiddellijk aan de slag met de Tickoweb API.