Meten & weten

Van inzicht naar impact.

Image alt here...

Een marketingmix om U tegen te zeggen

Betrek je publiek van teaser tot afterparty. Met Tickoweb dompel je jouw bezoekers helemaal onder in de wereld van jouw event. Die reis start natuurlijk bij een vlekkeloze aankoopervaring die jouw bezoekers helemaal in de ban brengt. En daar houdt het niet op. Onze software is een ware krachtpatser, met naadloze integraties met tools als MailChimp, Google, Meta en andere. 

Kies je voor Tickoweb, dan kies je voor maximale conversie. Door slimme tools - zoals tweedekans e-mails - transformeer je geïnteresseerden in no-time in enthousiaste ticketkopers.

Image alt here...

Insights die verkopen

Met uitgebreide statistieken en grafieken die cijfers doen spreken, houd je vinger aan de pols. Die nieuwe inzichten helpen je de ticketverkoop en de toegangscontrole van jouw event te finetunen. Leer je publiek écht kennen met onze onthullende rapporten. En geen zorgen, je hoeft geen statisticus te zijn om ze te interpreteren.

Image alt here...

Baas over eigen data

Jouw evenement, jouw bezoekers, jouw schatkist aan data. Bij Tickoweb blijven de gegevens in jouw handen en is ook de volledige controle ervan aan jou toegewezen. 

En ja hoor: als trots Belgisch bedrijf doen we dat uiteraard helemaal conform de Europese regelgeving m.b.t. privacy (GDPR).

Image alt here...

Whitelabel: jouw merk, onze technologie

Wat als je een raket naar de maan kon sturen, en er de sticker van jouw bedrijf op kon plakken? Bij Tickoweb kan dat. Al bieden we geen ruimtereizen, maar wel de volgende niet-te-missen deal - Tickoweb’s geavanceerde tickettechnologie, helemaal in jouw stijl! Informeer vandaag nog naar ons whitelabel programma.

Tip: Ontdek hoe grote spelers zoals Brussels Expo of VRT met Tickoweb’s whitelabel optie benutten voor multi-organisatiebeheer.

avatar